• Hvem er jeg?

  Jeg er en engelsk dokumentarbryllupsfotograf med base i Aarhus, Denmark.

  Greg McQueen

  Documentary Wedding Photographer

  Gennem de sidste fem år har jeg arbejdet som professionel fotograf for organisationer som It Forum, Internet Week Denmark, The American Chamber of Commerce, TEDx, og Erhvervsakademi Aarhus. Mit arbejde er blevet brugt både nationalt og internationalt, i trykte og digitale medier.

   

  Jeg stiftede Just Weddings, fordi jeg har en virkelig stor passion for at tage gode og utraditionelle bryllupsfotos i "dokumentarstil".

   

  Som dokumentarbryllupsfotograf er det mit mål at indfange bryllupsdagen, efterhånden som den skrider frem - uden særlige arrangementer eller poseren for kameraet. Jeg gør meget ud af at indfange de naturlige øjeblikke undervejs og derved fortælle den ægte og helt unikke historie om hvert enkelt pars bryllupsdag.

   

  Ud over at være en del af Bryllup.dk, er jeg også medlem af Fearless Photographers, en organisation, der kun optager de bedste bryllupsfotografer fra hele verden.

  Member of Fearless Photographers
 • Hvorfor bruge Just Weddings?

  I am passionate about documentary wedding photography

  Jeg involverer mig personligt

  Jeg tager mig tid til at lære bryllupsparrene at kende, fordi det, efter min mening, er vigtigt for at kunne indfange historien om deres bryllupsdag.

   

  Hvem som helst kan fotografere et brudepar ved siden af et træ eller midt på en blomstereng. Men kun en god dokumentarbryllupsfotograf har en passion for at tage billeder, der fortæller parrets helt unikke historie og fanger alle følelserne på dagen.

  Jeg går ikke i vejen

  Som dokumentarbryllupsfotograf er det sjældent, at jeg beder brudeparret om at smile eller posere for kameraet. Den form for fotografering holder jeg på et absolut minimum for at sikre mig, at jeg påvirker dagen mindst muligt. Det er min overbevisning, at en fotograf ikke bør komme i vejen under et bryllup.

   

  Jeg gør det enkelt

  Med tydelige timepriser og valgmuligheder for dækning af bryllupsdagen kan det ikke blive meget lettere. Leveringen af jeres billeder sker via et personligt og sikkert onlinegalleri, hvor I selv kan downloade udvalgte billeder i høj opløsning, så de både kan printes og deles online.

  Er du træt af komplicerede bryllupsfotopakker og indviklede priser?

  Spørg om mine timepriser og valgmuligheder til fotografering af jeres bryllupsdag.