• REFERENCER

  CATALINA ANGHEL HANSEN

  "Greg har ikke bare taget bryllupsbilleder. Han har fortalt vores historie. Han har lagtmeget energi og passion i opgaven, og han har gjort alt, hvad han kunne for at give os nogle helt unikke minder om vores bryllupsdag.

   

  Før brylluppet tog han sig tid til at lære os at kende, så han bedre kunne indfange, hvem vi er. Han gav os mange gode råd om, hvad vi skulle være opmærksomme på og undersøge i forhold til både kirken og i restauranten. Vi følte os meget heldige over at have hans støtte.

   

  Men mere end noget andet elskede vi, at det tydeligvis ikke var bare endnu en opgave for ham. Han havde det sjovt, han lagde lidt af sin sjæl i hvert eneste billede, han talte med gæsterne, han fik os alle til at slappe af, og til andre tider lagde vi slet ikke mærke til ham. Han indfangede smil, latter, tårer, små kærlige øjeblikke og alt sammen med en særlig kunstnerisk sans for detaljen og med stor passion."

  ANNE VEDSTED VONSILD

  "Jeg er meget rørt over alle de smukke detaljer som Greg fangede på vores store dag.
   

  Greg er meget professionel og går ydmygt til opgaven. Jeg er SÅ glad for Gregs dokumentar-stil der fangnede så mange gode og nærværede øjeblikke på dagen. Hermed giver jeg Greg mine bedste anbefalinger som bryllups og boudoir fotograf!"

  TOM VEDSTED VONSILD

  "Greg er ikke bare en super hyggelig fyr, han er også p****god til at tage fede billeder fra overraskende vinkler - uden at man opdager han er der. Det kommer der nogle super resultater ud af. Greg giver 100% - jeg vil varmt anbefale ham."

  KIRSTEN NIELSEN

  "Jeg vil gerne anbefale Greg. Han har et helt usædvanligt blik for situationer, for at fange følelserne i øjeblikket og sidst, men ikke mindst, gør han meget ud af at lære parret at kende før brylluppet, og det har jeg aldrig oplevet tidligere! Det var et fantastisk job, du gjorde ved Rikke og Steffens bryllup, Greg. Tak for dette minde, som vil vare altid. Venlig hilsen Kirsten.” ​

  PERNILLE MEYER

  "Kan virkelig anbefale Greg. Han er en meget behagelig fyr, som virkelig har vist interesse i hvordan vores dag skal forløbe… Og han læser og forstå alt på dansk, så det skal ikke være en hindring for at bruge ham til fotograf til din fest.. Har snakket med andre fotografer, men de havde slet ikke samme interesse i, hvad der skulle forgå på dagen… Greg får mine største anbefalinger."

  LOUISE GROTUM THYGESEN

  "Just Weddings har gjort, at vi nu kan se tilbage på en fantastisk dag med nogle helt fantastiske
  billeder! :) Igennem vielsen og receptionen var de meget diskrete, og alligevel har de formået at gribe de vigtigste øjeblikke helt tæt på. Til portrætfotograferingen var det hele så afslappet, og vi følte os begge godt tilpas. Grin, latter og smil er nogle af kendetegnene ved vores portrætfotografering. Og det kom der nogle helt fantastiske billeder ud af! Vi vil varmt anbefale Just Weddings til jeres bryllup!"

  PAU RUIZ

  "Min kone og jeg var så heldige at være modeller for Greg ved vores bryllup, og resultatet blev fantastisk. Hans ideer var virkelig sjove, og vi havde det fantastisk under vores fotosession :-) Men vigtigst af alt er, ​at han tog en masse dejlige billeder. Vi kunne ikke være mere tilfredse med hans arbejde. Greg er en skøn fyr og en fantastisk fotograf."

  INÉS ROJAS

  "Greg tog billederne til vores bryllup, og resultatet er fantastisk. Vi havde det virkelig sjovt den dag, og billederne er blevet helt perfekte! Vi er meget glade for resultatet :) Du gjorde et fantastisk job, Greg."

 • Er du klar til at booke?